BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMİL SARIÇİZMELİ, TÜRKİYE FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ’ Ü MAKAMINDA KABUL ETTİ.

0 72
Belediye başkanımız Cemil Sarıçizmeli Foça Belediye başkanı Fatih Gürbüz ve ekibini makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette Mehmetçik Belediyesi ile Türkiye Foça Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanması konusunda ortak bir görüşe varıldı.
İmzalanacak protokol ile ilerleyen süreçte Turizm konularında iş birliği yaparak bölge esnaflarının kalkındırılması, iki kent arasında Cittaslow turizmini geliştirerek ziyaretler gerçekleştirilmesi ile ilgili çalışmalar yürütülecek.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.