23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bölge okullarımızdan Mehmetçik İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Çayırova İlkokulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ yi ziyaret etti.

Başkanımızı ziyaret eden öğrenciler Belediye’nin mevcut çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra, belediye’ nin ileriki yıllarda yapmayı planladığı projeleriyle ilgili bilgi aldılar.

Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler Mehmetçik bölgesinde yapılmasını istedikleri, kendilerine göre eksik gördükleri konuları belediye başkanımıza aktardılar.

Gün dolayısı ile ziyarete gelen öğrencilere Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli hediye takdiminde bulundu.

#güçlübelediye #çalışkanbelediye #mehmetçikbelediyesi