GENÇLERİMİZ BURSA OSMANGAZİ’ DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ!

Mehmetçik Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli, Belediye yöneticileri ve Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği temsilcileri ülkemizi Osman Gazi’ yi Anma ve Bursa’ nın Fethi Şenliklerinde temsil ettiler.
Etkinlik programı çerçevesinde Fetih yürüyüşüne katılan Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği oyuncuları Panorama 1326 Bursa Fetih müzesinde gerçekleştirdikleri gösteriler ile ülkemizi temsil ederek izleyenlerin gönüllerini fethettiler. Etkinlikler çerçevesinde Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği oyuncuları Bursa Osmangazi’nin tarihi güzelliklerini ziyaret etme fırsatı buldular.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Kardeş şehir Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile ziyaretçiler için gerçekleştirilen resepsiyonda bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada belediyeler arası ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi için yapılması gerekenler ve güncel konular ele alındı. Gecenin sonunda Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelebi kardeş şehir belediye başkanı Mustafa Dündar’a bölgemize özgü hediye taktiminde bulundular.
Gerçekleşen ziyarette Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ ye Belediye Meclis Üyesi Ali Bulut, Muhlis Ağcabay ve Mehmetçik Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür İşleri sorumlusu Eyyup Adalıer eşlik etti.