FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ ÖNEMSİYORUZ

Uzun yıllardan beridir hizmet veren belediyemizin Halkla İlişkiler Birimi vatandaşlarımızın belediyemize bildirmiş olduğu fikir ve önerilerini değerlendirip, tüm belediye birimleri ile koordineli çalışmalar yürüterek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor.

Özellikle Covid-19’ un başlangıç sürecinden itibaren mevcut durumda teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak vatandaşlarımıza ulaşmış ve bölge insanımızın ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamaya çalışmıştır.

2021 yılı içerisinde Halkla İlişkiler Birimimize vatandaşlarımız tarafından 858 istek ve öneri talebinde bulunulmuş bunlardan 829 tanesi yerine getirilmiş, geri kalanları ise iş takip listesinde yapımı devam etmektedir. Vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması için belediyemizin Halkla İlişkiler Birimi, Muhasebe Birimi, Genel Hizmet Birimi, Bayındırlık Birimi, Zabıta Birimi ve Su İşleri Birimi personellerimiz canla başla çalışıyorlar.

Bölgemizin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve özellikle Vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması için yürütülen çalışmaları Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli yakından ve yerinde takip ediyor. Vatandaşlarımızın fikir ve önerilerinin her zaman kendileri için değerli olduğunu belirten Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, belediye olarak her kesimden insana yardım elini uzattıklarını söyledi.

#güçlübelediye #çalışkanbelediye #mehmetçikbelediyesi