BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMİL SARIÇİZMELİ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ BÜLENT AKKÖSE’ Yİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Mehmetçik Belediyesi Asbaşkanı Olgun Kahyaoğlu, Mehmetçik Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür işleri sorumlusu Eyyup Adalıer, Mehmetçik Köy Muhtarı Hasan Onbaşı, Bafra Köy Muhtarı Selim Çetil ve Balalan Köy Muhtarı Turgut Özbalalanlı hazır bulundu.
Görüşmede, Belediyecilik alanında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, gerçekleşen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ na selamlarını iletirken, Bülent Akköse’ ye Çayırova Lefkara Evinde işlenmiş bir hediye taktim etti.