Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerini Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli  makamında kabul etti.

Türkiye

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal hizmetler daire başkanı Dr. M. Abdullah Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor daire başkanı Zekeriya Efiloğlu, Sanat ve Mesleki Eğitim kursları koordinatörü Mehmet Kırmızıgül ve Türkiye Belediyeler Birliği Uzmanı Tolga Kutlu belediye başkanımız Cemil Sarıçizmeli’ yi makamında ziyaret ederek bölge ve belediyemizin yürütmüş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Gerçekleşen görüşmede belediyemizin yürütmüş olduğu projeler belediye başkanımız tarafından ziyaretçilere aktarıldı. Daha sonra ziyaretçiler ile bölgede birtakım yerinde inceleme yapılarak istişarelerde bulunuldu. Belediyemize gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli, ziyaretçilerimize Çayırova Lefkara Evinde işlenmiş tablo ve çeşitli hediyeler taktim etti.