MEHMETÇİK İMAR PLANI (MİP) TASARISI DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mehmetçik Belediyesi İmar Planı Raporuna ulaşmak isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki linklerden raporlara ulaşabilirler.

0 660

55/1989 İmar Yasası uyarınca Belediyemiz ve Şehir Planlama Dairesi işbirliğiyle, Belediyemiz hudutları (Mehmetçik, Bafra, Kumyalı, Çayırova, Pamuklu, Balalan) içerisinde kalan alanın düzenli gelişmesini sağlamak, yaşayanlara sağlık, huzur, sosyal refah sağlayacak şekilde yaşanabilir bir çevre yaratmak amacı ile uzun bir süredir üzerinde çalışılan “Mehmetçik İmar Planı (MİP) Tasarısı” danışma toplantısı Yaşanan pandemi süreci nedeni ile  gerekli sağlık önlemleri de alınarak Limak Cyprus Deluxe Hotel’ de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen danışma toplantısında İmar Planı Tasarısı vatandaşların bilgisine sunularak görüş ve önerileri alındı.

Vatandaşlarımız hazırlanan Mehmetçik İmar Planı (MİP) Tasarısına, 27 Mayıs 2021 tarihine kadar Mehmetçik Belediyesi’ ne veya Şehir Planlama dairesine görüş ve önerilerini bildirebilirler.

gelisme_haritasi

mip_son