İÇİŞLERİ BAKANI SN. AYŞEGÜL BAYBARS BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Sn. Ayşegül Baybars, Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli’ yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ve belediye’ ye bağlı köy muhtarları hazır bulundu. Mehmetçik bölgesinde birtakım ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Sn. Ayşegül Baybars Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli’ yi makamında ziyaret ederek belediye’ nin yürütmüş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi alarak, Belediye’ye bağlı köy muhtarları’ nın bölge ile ilgili taleplerini dinledi.

Ziyarette konuşan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli yoğun bir tempoda çalışmalar yürüten ve buna rağmen zaman ayırıp ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Sn. Ayşegül Baybars’a teşekkürlerini iletti.
Sarıçizmeli Devletin üzerindeki büyük bir yükü azaltan ve vatandaşların taleplerini bire bir dinleyip çözümler üreten belediyelerin önemli kurumlar olduğunu belirtti. Günümüzde belediyelerin yapısal olarak birçok sıkıntılarının olduğunu fakat büyük uğraşlar sonucu belediyeler yasasının günümüz koşullarına uyarlanarak bakanlar kuruluna gönderilmesinin çok öenmli ve menmuniyet verici olduğunu, Mehmetçik Belediyesi’ nin vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından belirtilen birtakım arazilerin belediyeye tahsisini gerçekleştirmesine katkı koyan ve en önemlisi tüm ülke için büyük önem arz eden imar planı ile ilgili kararlı ve dik duruşundan dolayı İçişleri Bakanı Sn. Ayşegül Baybars’ a teşekkürlerini iletti.