Projeler

PROJELERİMİZ Hedefimiz Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek

0 366

Belediye Gazinosu

Belediye Gazino binamız düğün salonu bölümüyle birlikte tamamen yenilendi. Mevcut oyun parkının oyun elemanları yenilenirken, yeni çevre düzenlemesiyle birlikte halkımıza günün ihtiyaçlarına uygun modern bir tesis kazandırıldı. 780.000 TL toplam maliyetle gerçekleşen bu yenilemenin 470.000 TL’si TC Büyükelçiliği’nin hibesi ile karşılandı.

Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı

Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajımız restaurant bölümünün yenilenmesi, alakart menüsünün Kıbrıs Türk kültürüne özgü yemeklerle zenginleştirilmesi ve plajda bir fastfood büfesinin de hizmete girmesiyle birlikte sadece bölgemizin değil, tüm KKTC’den halkımızın ilgi odağı haline geldi.

 

 

Zeka Bey Tohum Merkezi

Tamamen öz kaynaklarımızla hizmete açtığımız Zeka Bey Tohum Merkezi’miz tarım üreticimizin kaliteli, yerli tohum ihtiyacını karşılamaya dönük çalışmalar yürütüyor. Bölge üreticimizin tarımsal faaliyetlerini desteklemek üzere 3 TL/Ton fiyatıyla özel”tarımsal kullanım amaçlı su tarifesini” uygulamaya soktuk.

 

Çayırova Lefkara Evi

Kıbrıs’ımızın geleneksel el sanatları arasında çok özel bir yere sahip olan Lefkara işinin tanıtılması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve bölgemiz kadınlarının el emeği göz nurunun değerlendirilerek kadın emeğinin ekonomiye kazandırılması amacıyla eski okul binamızı yenileyerek Çayırova Lefkara Evi’ni hizmete açtık.

 

 

Kadın Sığınma Evi

Kadın Sığınma Evi’miz, TC Büyükelçiliği’nin 75.000 TL lik hibesiyle yeniden yapıldı.

 

 

 

 

 

 

Pamuklu Köyüne 850 Metrelik Su Hattı

Pamuklu köyümüzün kullanım ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye’den gelmekte olan suyu köyümüze ulaştırmak üzere 850 metrelik su hattı döşenmiştir.

 

 

 

Turizm Tesisleri Bölgesi Aydınlatması

Turizm Tesisleri aydınlatması TC Büyükelçiliğinin 70.000 TL lik hibesi ile yapıldı.

 

 

 

 

Alt ve Üst Yapı Projeleri

Bafra Ana Arter (Hibe) 238.000 TL’lik hibenin 140.000 TL’lik bölümü), Mehmetçik Ay Yıldız yolu (5 km’lik 2 etapta tamamlandı. 2./ gelecek), Kumyalı Liman Yolu Asfalt İşleri, Çayırova Ana Arter yağmur suyu drenaj hattı. (40.000 TL Elçilik Hibesi), Mehmetçik Pamuklu yokuşu asfaltlaması.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.