ÇAYIROVA – BAFRA TURİZM BÖLGESİ ARASINDAKİ YOL TEMİZLENDİ

BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ, BÖLGEMİZDEKİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE VATANDAŞLARIMIZ’ IN KATKILARI İLE ÇAYIROVA – BAFRA TURİZM BÖLGESİ ARASINDAKİ YOL TEMİZLENDİ

Belediye çalışanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği, Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü, Çayırova Muhtarlığı ve duyarlı vatandaşlarımız ile Çayırova – Bafra Turizm bölgesi arasındaki yol içerisine atılan çöpler temizlik kampanyası kapsamında temizlendi.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ nin, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Cumaoğlu’ nun, Yusuf Kandili’ nin, Çayırova Köy Muhtarı Salih Dalınç’ ın, Mehmetçik Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri’ nin ve Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü Üyeleri’ nin katılımı ile gerçekleşen temizlik kampanyasında, bölgenin sürekli temizlenmesine karşın, bölgeyi kullanan duyarsız vatandaşların yaratmış olduğu çöp kirliliğine dikkat çekildi.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli Belediye’ nin imkanları çerçevesinde sorumluluk alanlarında gerekli hizmeti vermeye çalıştığını, bazen de bugün olduğu gibi gönüllü kuruluş ve duyarlı vatandaşların katkıları ile bu gibi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Fakat vatandaşlardan isteğinin özellikle arabaları ile seyir halindeyken yollara çöp atılmaması olduğunu sözlerine ekledi. Sarıçizmeli çevreyi temizlemek kadar temiz tutmanın da önemine değindi.