SARIÇİZMELİ ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE YURT DIŞINDA

Belediye Başkanımız Cemil Sarıçizmeli Kardeş şehir Belediyemiz Bursa Osmangazi belediyesini ziyaret etti.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa Dündar ve ekibi tarafından ağırlandı. Başkanımız belediyemizin çalışmaları ve bölgemizin gelişimi ile ilgili konularda görüşmeler gerçekleştirerek, önümüzdeki süreçte iki belediye arasından ilişkilerin daha da geliştirilmesi, yürütülebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 5 Ağustos pazar günü başlayacak 58. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali’ nin açılışına Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibini davet ederek kendilerini festivalin açılışında görmekten büyük bir mutluluk duyacaklarını belirtti.